Reiki är ren universell livsenergi. När du bokar reiki hos mig får du den sittandes eller liggandes på massagebänk. Du är fullt påklädd och om du önskar, nedbäddad under en filt eller täcke. Under sessionen lägger jag mina händer på eller ovanför dig och låter reiki flöda. Eventuella blockeringar eller andra störningar i ditt energifält städas bort om vägledningen och du själv är redo för det. När din energi flödar jämnt och fint utan hinder så mår du som bäst. Om du är väldigt stressad eller är i en akut livskris så kan det hända att jag rekommenderar att du kommer på reiki ungefär varje vecka under ett par, tre veckors tid för att du ska få uppleva hur välgörande reikin är för dig och för att bryta en påfrestande nedåtgående spiral.

Kika gärna på mina paketerbjudanden om du vill ha tre reikisessioner. Vid stress eller andligt uppvaknande eller andra stora förändringar får du stöd av mig i form av samtal eller verktyg för självhjälp om du så önskar.

Du kan boka 30, 50, 90 minuter. Det finns även paket om tre sessioner till kraftigt rabatterat pris.
Reiki är friskvårdsberättigat sedan många år. Du kan därför betala med Epassi, Friskvårdskort eller presentkort på Bokadirekt.

Vanliga effekter av reiki:

Mer lugn och harmoni.
Förbättrad sömn.
Större klarhet.
Djupare vila.
Minskad smärta.


Vid regelbunden reiki över tid kan du förstärka eller få tillbaka ditt inre seende, klarsyn eller klarvetande/klarhörande eller nå upplysning. Vill du bli initierad i reikiflödet så bokar du privatlektion hos mig. Jag är ansluten till Reikiförbundet och är reikimaster/lärare sedan 2018.
Du bokar via bokadirekt: