Anna K Näsén

Jag startade min resa tillbaka till helhet 2014 med ett kall mitt ego inte hade en chans att stänga ner. Mitt själsminne gjorde sig påmint och allt som stod mellan min själs väg och där jag befann mig just då rycktes bort eller tonade ut ur mitt liv. Det var början på en resa tillbaka till helhet igenom att kollapsa dualitet och alla inprogrammerade illusioner om självet, världen och hela universum som jag då bar på. Jag motiverades av att hitta sanningen och drevs av en för mig helt ny känsla av villkorslös kärlek.

Jag försökte ta kontroll över den egna utvecklingen igenom att initieras i Reiki 1, 2 och 3, Master/lärare. Det var en bra investering, nu kunde jag ge mig själv och situationer healing varje dag flera gånger om dagen. Straxt efter att jag blev klar med Reiki 3 gick jag det Shamanska årshjulet hos Helena Lundvik i Uppsala. Det var absolut nödvändigt då jag i detta liv fått städa enormt mycket tidigare livs och släktleds karma. Jag led av tuffa energilektioner som jag hade svårt att hantera när jag kontaktade Helena och fick gå hennes första årshjul. 2020 gick jag även kristallterapiutbildning på Soul Alchemy i Stockholm. På så sätt fick jag mer skjuts i att läka fysiska och psykiska obalanser som ärvts ned, samt att jag öppnade upp mer av min förmåga att komma åt själens gåvor och se högre samexisterande realmer.

Efter ”examen” i shamanska årshjulet har mina egna guider tagit över min fortsatta utbildning och utveckling som intensifierats och finslipats de senaste åren. Jag har sedan 2015 varit sammanlänkad med de kollektiva fälten och världssjälen för energiavläsningar och större energihealing. Sedan 2021 har jag jobbat i alla de multipla fälten och dimensionerna samt med mänsklighetens DNA i gudomlig energiform.

Jag rör mig nu obehindrat mellan Moder jords kristallina hjärta och skugghjärta till yttre universum och källan till allt. Mina elever över hela Sverige befinner sig alla på olika nivåer i sin utveckling och jag har hållit privatlektioner, distanshealing och initieringar sedan 2021. Nu är det dags för mig att även hålla fysiska utbildningar i grupp.

Min fyrtioåriga initieringsfas och min nioåriga transitionsfas är över. Det är dags att ge tillbaka vad jag lärt mig till nyfikna eller modiga människor som vill upptäcka sitt mest skinande sanna själv.

Varmt välkommen!

Anna K Näsén