Jag rekommenderar min intensiva DNA-healing där jag använder heliga geometriska symboler som komplement. Detta är min själs signaturhealing, och något som utvecklats under hela moder jords evolution, i alla tidslinjer och dimensioner, som samexisterar i detta nu.

DNA-healingen inkluderar dimensionsöverskridande rensning av energier och frekvenshöjning av hela energifältet och ett återställande av alla DNA-strängar. Helig geometri används för att stärka och bevara healingen över tid. Om du är redo att aktivera din själs gåvor och din egen suveränitet så kommer även detta ske under healingen. Din egen kontakt med dina guider och änglar kommer att stärkas.

Med ett helt upptänt DNA kommer du få den energimässigt bästa miljön för att låta dina kroppar läka på bästa sätt, och ditt immunförsvar kommer att bli stärkt som ett resultat av ett väldigt rent och intakt energifält. Kostråd eller andra tips på hur du kan förbättra din hälsa på egen hand efter healingen ingår i återgivningen.

Denna healing fungerar alldeles utmärkt på distans. Tidsåtgång 90-120min med återkoppling inkluderat.

Starttider för DNA-healing:

tisdag till fredag 10:00 – 16:00 Pris, moms och administration inkluderat 3.333 SEK

Boka din healing: Mail anna@deerlighthealing.se

Tfn sms 0723 000 462. Ett kostnadsfritt samtal ingår alltid för nya kunder om så önskas.

När du bokar DNA-healing på distans:

 Bifoga en bild där jag kan se dina ögon
  Skriv ditt för och efternamn samt ort (För information till skatteverket enligt lag.)

 Veckodag och/eller tid du önskar få healing, samt om du vill få behandling på plats eller via distans. Du får tre förslag på tider med vändande mejl.